ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE

Tel.: 533-102-120

Strona główna » Akcesoria cukiernicze i do pieczenia » Folia rantowa
01
0

Folia rantowa

Niezależnie czy jesteś cukiernikiem amatorem, czy też profesjonalistą powinieneś stawiać na rozwiązania, które ułatwiają pracę. Upieczenie bądź udekorowanie to jedno, ale trzeba też zadbać, by wypiek nie stracił swojego kształtu. Tutaj doskonale sprawdzi się folia rantowa z naszej oferty. Jest mocna, trwała, a przy tym jej użytkowanie jest banalnie proste. Zatem skoro można ułatwiać sobie życie, to dlaczego tego nie robić, tym bardziej że z taką folią jest to takie proste. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą. Niskie ceny gwarantowane!
 
Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Tylko nowości
Tylko promocje

Wybór ma znaczenie, czyli wybierz najlepszą folię rantową i ciesz się jej zaletami


Użytkowanie folii rantowej jest niezwykle wygodne i zapewnia maksymalny komfort. Warto zauważyć, że dzięki niej można wydłużyć rant, gdy nasz wypiek wyszedł zbyt wysoki i dzięki temu bez problemu utrzyma się jego profil. Dekorując ciasto, można naprawdę się starać, poświęcać na to sporo czasu i nawet osiągnąć świetny efekt, by po chwili zauważyć, że traci pożądany kształt – brzmi  znajomo?  Ale tak już nie musi być, bo dzięki folii rantowej zapobiegnie  się temu w niezwykle szybki i prosty sposób. Folia rantowa dedykowana jest nawet do deserów opartych na kremie czy galaretce. Nie musisz też obawiać się wyjęcia gotowego wypieku, bo z tym akcesorium jest to nie tylko łatwe, ale i bezpieczne. Zatem polecamy takie produkty, tym bardziej że zabezpieczają wypieki przed wysychaniem i pozwalają na dłuższe utrzymanie ich świeżości. Nie wchłaniają też zapachów.
 

Jakość, trwałość i niezawodność, czyli folia rantowa w najlepszej odsłonie


W naszej ofercie dostępne są wysokiej jakości folie rantowe wykonane z mocnych materiałów, które dostosowane są do kontaktu z jedzeniem, czego potwierdzeniem są  właściwe certyfikaty. Oferujemy modele o różnych długościach, od 5 metrów do nawet 20 metrów. Są przy tym niezwykle wydajne. Każda folia rantowa jest bardzo prosta w użytkowaniu, gdyż wystarczy tylko umieścić ją pomiędzy ciastem, a rantem robiąc przy tym kilkucentymetrową zakładkę.  Tak naprawdę to już koniec pracy, gdyż pozostaje już tylko ustawienie wypieku na rancie. Ale folia służy też do dekorowania. W tym przypadku wystarczy tylko wypełnić rant dowolnymi kremami czy masami i zaraz po stężeniu zachowają idealny kształt. Dzięki temu wszystkie torty czy ciasta będą nie tylko smakować, ale też wyglądać świetnie i zachowają najwyższe walory estetyczne – zatem będą zachwycać w każdym centymetrze.  Pamiętaj jednak, że foli używa się tylko na zimno i w żadnym wypadku nie nadaje się do pieczenia czy nawet podgrzewania.
Copyright © Elhandel.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone / Realizacja: Cyber-SHOP.dev